Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 11.30 – 15.30
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
Vegetarisk lunch förbeställs en dag innan.
Vi ser gärna att avhämtning av lunch sker 11.30-12.00 eller efter 14.00
MÅNDAG
Oxbringa med persiljesås och citronmarinerade kantareller, krutonger och parmesan
TISDAG
Köttbullar i tomatsås och saffransrisotto
ONSDAG
Kotlettrad med sesam picklad gurka, böngroddar, sockerärtor och korianderkräm
TORSDAG
Lasagne al forno
FREDAG
Oxgryta smaksatt med dragon och dijonsenap
LÖRDAG
Fänkålssoppa
Lammstek med ratatouille, potatisgratäng, rödvinssås
Hjortronmousse
SÖNDAG
Kantarellsoppa
Tupp-ballotine fyllt med örter, rödvinssås samt blomkål
Smördeg med karamelliserade nötter och vitchokladmousse
EXTRA RÄTT
Toast Skagen / 145 kr
MÅNDAG
Wallenbergare, mos, ärtor, brynt smör och lingon
TISDAG
Stekt fläsk med löksås och rårörda lingon
ONSDAG
Gryta gjord på fläskkarre, paprika, tomat, zucchini och tzatsiki
TORSDAG
Ärtsoppa med fläskbog, korv, senap, pannkakor, grädde och sylt
FREDAG
Pluma med kryddig paprika och tomatsås samt vitlökrostad potatis
LÖRDAG
Spenatsoppa
Fiskgryta med bakad fänkål, tryffelaioli
Äppel tarta tain med vaniljkräm
SÖNDAG
Brantevikssill, stekt inlagd sill, senapssill, löksill och ägg
Oxstek med haricotsverts, skysås och persiljerot
Glass med grädde, maräng och chokladsås
EXTRA RÄTT
Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis / 145 kr
MÅNDAG
Högrevsgryta med rostade rotfrukter och potatis och jordärtskockspure
TISDAG
Pannbiff med svampsås,rosmarin krisp och gele
ONSDAG
Sesambakad lax, vitlökssky och broccoli
TORSDAG
Kantareller, varmrökt fläsk, lök, äpple och pennepasta
FREDAG
Kycklingbröst med gelé, pressgurka, och gräddsås
LÖRDAG
Blomkålssoppa med tryffel
Grillad ryggbiff med rödvinssås, pommes anna och stekta champinjoner
Vaniljglass och varma hallon
SÖNDAG
Karljohansvampsoppa
Fiskwallenbergare med brynt citronsmör, ärtor och lingon
Tiramizu
EXTRA RÄTT
Bookmaker toast / 155 kr
MÅNDAG
Porchetta med mozzarella och sky smaksatt med soltorkade tomater
TISDAG
Persiljejärpar med gurka, lingon och gräddsås
ONSDAG
Stekt strömming med brynt smör, lingon och potatispure
TORSDAG
Kokt kalv i dill med friterade rotfruktschips
FREDAG
Kyckling cordon bleu med rödvinssås, gröna ärtor och rostad potatis
LÖRDAG
Grönärtssoppa
Torsk med senapssås, bakad broccoli och fänkål
Plommonkompott med vaniljkräm
SÖNDAG
Jordärtskockssoppa
Fläskytterfile med choronsås, rostad broccoli och vitlöksrostad potatis
Creme caramel
EXTRA RÄTT
Ost och skinkpaj med sallad på soltorkade tomater, kronärtskocka och rostade paprikor / 99 kr