Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 11.30 – 15.30
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
MÅNDAG
Fläskkarré med rödlökschutney, bakat äpple och timjansky
TISDAG
Köttfärslimpa med gräddsås, gelé och saltgurka
ONSDAG
Kyckling med gräddsås, pressgurka och gelé
TORSDAG
Frikadeller i currysås, rostade rotfrukter och ris
FREDAG
Kotlettrad med ärtpure, rödvinssås och klyftpotatis
LÖRDAG
Mussel- och fänkålssoppa
Grillad ryggbiff med choronsås och rostad broccoli
Tiramisu
SÖNDAG
Kantarellsoppa
Fisk och skaldjursgryta ört och vitlökskrutonger samt aioli
Chokladmousse
EXTRA RÄTT
Torsk med hummersoppa och bakade rotfrukter
140 kr
MÅNDAG
Lasagne med kalvfärs, mozzarella, soltorkade tomater och friterad basilika
TISDAG
Friterad spätta med remouladsås, gröna ärtor och citron
ONSDAG
Kalvgryta med paprika, dragon, dijonsenap och vitlöksrostad potatis
TORSDAG
Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och kokt potatis
FREDAG
Boeuf bourguignon med potatispuré
LÖRDAG
Ramslöks och tomatsoppa
Paella
Banana split
SÖNDAG
Kantarellsoppa
Kalvstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis
Jordgubbsmousse
EXTRA RÄTT
Räkmacka med kokt ägg, majonnäs
115 kr
MÅNDAG
Lammfärsbiffar med paprika tzatziki, timjansky och soltorkade tomater
TISDAG
Fiskwallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
ONSDAG
Ribbestek med surkål, rödkål, brysselkål och sky
TORSDAG
Biffstroganoff med grönsaksris
FREDAG
Kycklinglår med ramslökssky, örtrostad potatis och palsternackspure
LÖRDAG
Sillbord, ägg och potatis
Lammrostbiff, rödvinssås potatisgratäng och ratatouille
Creme brulee
SÖNDAG
Jordärtskockssoppa
Torsk med senapssås och rotfrukter
Varm chokladkaka med glass
EXTRA RÄTT
Kallrökt lax med pressgurka, kokt potatis och gräslökskräm
140 kr
MÅNDAG
Sill
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
Chokladmousse
TISDAG
Laxpudding med brynt dillsmör och lingon
ONSDAG
Oxbringa med smörad persiljesky och buljongkokta rotfrukter
TORSDAG
Kalvgryta smaksatt med palsternacka, svamp och rosmarin crisp
FREDAG
Kryddkokt fläsksida med crudité på spetskål och morot
LÖRDAG
Fänkålssoppa
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås
Tiramisu
SÖNDAG
Persiljerotssoppa
Helstekt biff med stekt lök och rödvinssås och klyftpotatis
Glass med grädde, maräng och hallon
EXTRA RÄTT
Kycklingsallad med ramslökskräm
/ 110 kr