Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 11.30 – 15.30
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
MÅNDAG
Pannbiff med stekt lök, rårörda lingon, skysås och kokt potatis
TISDAG
Bakad lax med dillstuvad potatis, citron rostad blomkål
ONSDAG
Oxgryta med enbär, skogschampinjoner, persiljerot, potatismos och friterad svamp
TORSDAG
Revben med rödkål, sky, rostad potatis och äppelkompott
FREDAG
Kyckling med örtrostad potatis, persiljecreme, rödvinssås och spetskål
LÖRDAG
Jordärtskockssoppa
Kalvstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis
Marängsviss
SÖNDAG
Persiljerotssoppa
Halstrad sej med kokt ägg, gulbeta, brynt citronsmör och potatispuré
Bärpaj
EXTRA RÄTT
Ångad torsk med pepparrot, brynt smör, rödbetor och friterad purjolök
140 kr
MÅNDAG
Köttbullar med gräddsås, lingon och pressgurka
TISDAG
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås och skysås
ONSDAG
Kycklingbröst med potatisgratäng, rödvinssås och vitlöksrostad broccoli
TORSDAG
Laxpudding med rårörda lingon
FREDAG
Boeuf bourguignon med potatispuré
LÖRDAG
Svampsoppa
Hjort Wallenbergare, hjortfärs, potatismos, gröna ärtor, lingon och brynt smör
Chokladmousse
SÖNDAG
Sill
Fisk och skaldjursgryta bakad fänkål och aioli
Tiramisu
EXTRA RÄTT
Isterband med persiljestuvad potatis och picklade rödbetor/
110 kr
MÅNDAG
Kyckling med dragon och dijonsås, kryddrostade rotfrukter
TISDAG
Friterad spätta med remouladsås, gröna ärtor och citron
ONSDAG
Penne pasta med varmrökt fläsk, champinjoner och soltorkade tomater
TORSDAG
Fiskwallenbergare med brynt citronsmör, lingon, ärtor och potatismos
FREDAG
Pannbiff med vitkål, rödvinssås och kokt potatis
LÖRDAG
Blomkålssoppa med tryffel
Sej med champagnesås bakad spetskål
Crème brûlée
SÖNDAG
Hummersoppa
Oxstek med pressgurka, gelé, persiljerot och skysås
Bärmousse
EXTRA RÄTT
Toast Skagen / 115 kr
MÅNDAG
Lammfärsbiffar med tzatziki, rosmarinsky och soltorkade tomater
TISDAG
Torsk med brynt smörsås och broccoli
ONSDAG
Kyckling med svamp risotto och rödvinssås
TORSDAG
Persiljejärpar med gurka, lingon och gräddsås
FREDAG
Lasagne med kalvfärs, tomat, parmesan och basilikaolja
LÖRDAG
Kantarellsoppa
Kycklingballotine med smörad örtsky bakade morötter
Chokladkaka med lättvispad grädde
SÖNDAG
Räksoppa
Kummel med dillkräm, fänkål och grönkålschips
Vitchokladpannacotta med stekt choklad
EXTRA RÄTT
Schnitzel med kryddsmör, rödvinssås, citron, stekt potatis och gröna ärtor / 140 kr
MÅNDAG
Kotlettrad med BBQ-sås coleslaw och rostad potatis
TISDAG
Vitvinsbrässerad spättarullader med potatismos, hummersås och friterad purjolök
ONSDAG
Oxbringa med persiljesås, buljongkokta rotfrukter och pepparrot
TORSDAG
Karré med svampsås, palsternackscrème, vitlöksrostad potatis och palsternackschips
FREDAG
Honung- & ingefärsglaserad fläsksida med örtrostad potatis, bakat äpple, sky och rotfruktscrisp
LÖRDAG
Tomatsoppa
Tupp i vin med syltlök, champinjoner, varmrökt fläsk och potatismos
Limemousse
SÖNDAG
Jordärtskockssoppa
Fiskwallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
Glass med grädde, maräng och hallon
EXTRA RÄTT
Stekt fläsk med löksås och rårörda lingon / 155 kr