Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 11.30 – 15.30
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
MÅNDAG
Grillad oxbringa med persiljesås och grön sparris
TISDAG
Kycklinglår med thaisallad, ris och vitlökssky
ONSDAG
Teriyakibakad lax, sojasås och broccoli
TORSDAG
Karré med palsternackscrème, vitlöksrostad potatis och palsternackschips
FREDAG
Boeuf bourgogne, oxgryta, syltlök, champinjoner och varmrökt fläsk
LÖRDAG
Kantarellsoppa
Fiskgratäng, fisk, duschessepotatis och hummersås
Sockerkaka med karamelliserade nötter och vitchokladmousse
SÖNDAG
Sparrissoppa
Grillad ryggbiff med bearnaise och friterad lökring
Glass med grädde, maräng och hallon
EXTRA RÄTT
Getostpaj med picklade rödbetor och honungsrostade valnötter
Pris: 115 kr
MÅNDAG
Köttfärslimpa med saltgurka, blomkålskräm, sky och friterad grönkål
TISDAG
Nattbakad karré med BBQ-sås, klyftpotatis och coleslaw
ONSDAG
Högrevschili med picklad fänkål, örtkräm och potatisstomp
TORSDAG
Friterade räkor med aioli, citron och svamprisotto
FREDAG
Kycklinggryta smaksatt med dragon, paprika och champinjoner
LÖRDAG
Sparrissoppa
Oxfilé med bearnaisesås, vitlöksrostad broccoli
Chokladkaka
SÖNDAG
Jordärtskockssoppa
Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås
Jordgubbspannacotta
EXTRA RÄTT
Schnitzel med citronsmör, kapris, rödvinssås och sardell
140 kr
MÅNDAG
Kycklingbröst med gelé, pressgurka, och gräddsås
TISDAG
Kantareller, varmrökt fläsk, lök, äpple och pennepasta
ONSDAG
Oxstek med haricotsverts, skysås och persiljerot
TORSDAG
Kotlettrad med sesam picklad gurka, böngroddar, sockerärtor och korianderkräm
FREDAG
Köttbullar med gräddsås, lingon och gurka
LÖRDAG
Hummersoppa
Tupp i vin, syltlök, varmrökt fläsk, champinjoner och potatismos
Björnbärsmousse
SÖNDAG
Grönärtssoppa
Torsk med senapssås, bakad broccoli och fänkål
Plommonkompott med vaniljkräm
EXTRA RÄTT
Isterband med dijonsenap, persiljestuvad potatis och rödbetor
135 kr
MÅNDAG
Rosmarinstekt karré med bakad tomat, tzatziki och rostad potatis
TISDAG
Bakad kolja med dill och äggsås samt citronbakad potatis
ONSDAG
Oxgryta smaksatt med grönpeppar och rostade rotfrukter
TORSDAG
Persiljejärpar med gurka, lingon och gräddsås
FREDAG
Schnitzel med gröna ärtor, sky och rostad potatis
LÖRDAG
Kantarellsoppa
Fiskwallenbergare med brynt citronsmör, ärtor och lingon
Limepaj
SÖNDAG
Fänkålssoppa
Lammstek med ratatouille, potatisgratäng, rödvinssås
Havtornsmousse
EXTRA RÄTT
Kräftstjärtar med chilikräm, kokt ägg och potatissallad
140 kr
MÅNDAG
Oxbringa med persiljesås och citronmarinerade kantareller, krutonger och parmesan
TISDAG
Pannbiff med stekt lök, sky och lingon
ONSDAG
Sesambakad lax, vitlökssky och broccoli
TORSDAG
Karré med confiterad vitlökskräm, bakad tomat, basilikaolja och rostad potatis
FREDAG
Lasagne al forno
LÖRDAG
Kantarellsoppa
Tupp-ballotine fyllt med kantareller och örter, rödvinssås samt blomkål
Sockerkaka med karamelliserade nötter och vitchokladmousse
SÖNDAG
Brantevikssill, stekt inlagd sill, senapssill, löksill och ägg
Fiskgryta med bakad fänkål, tryffelaioli
Glass med grädde, maräng och chokladsås
EXTRA RÄTT
S.O.S Brantevikssill, stekt inlagd sill, senapssill, löksill, comtéost, ägg, smör och knäckebröd
145 kr