Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 11.30 – 15.30
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
MÅNDAG
Helstekt kotlettrad med paprika-tzatziki, gräslöksolja, rostad potatis
TISDAG
Roquefortsmaksatt pasta med fläsk, päron och rostade nötter
ONSDAG
Högrevs chili med korianderkräm, potatis och sötpotatisstomp
TORSDAG
Grill ute
På grillen: Skirtstek, fläskfilé, korv, blomkål, morot, selleri med mera
Tillbehör: bakpotatis, färskpotatis, bearnaise, rödvinssås, aioli, tzatziki
Jordgubbspaj
FREDAG
Kycklinggryta smaksatt med citron, tomat och salvia
LÖRDAG
Sparrissoppa
Kolja med champagnesås, spetskål och friterad purjolök
Lemonpaj
SÖNDAG
Kronärtskockssoppa
Fläskfilé med klyftpotatis bearnaisesås och friterade lökringar
Chokladmousse
EXTRA RÄTT
Cesarsallad med kyckling, krutonger, parmesan, romansallad /140 kr
MÅNDAG
Pannbiff med gräddkokt spetskål, rostad potatis och oreganolja
TISDAG
Torsk med brynt smör, mandel och broccoli
ONSDAG
Kyckling i söt chilisås med picklad gurka, böngroddar och soyamajonäs
TORSDAG
Karré med palsternackscrème, vitlöksrostad potatis och palsternackschips
FREDAG
Lasagne med kalvfärs, champignone, parmesan och basilikaolja
LÖRDAG
Grönärtssoppa
Kummel med tomat och olivsalsa
Rabarberpaj
SÖNDAG
Hummersoppa
Kycklingballotine med smörad örtsky och bakad tomat
Fläder och Citronmousse
EXTRA RÄTT
Isterband med persiljestuvad potatis och picklade rödbetor /125 kr
MÅNDAG
Schnitzel med citron, sky, rostad potatis och gröna ärtor
TISDAG
Stekt strömming med färskpotatis, lingon och brynt smör
ONSDAG
Oxgryta smaksatt med tomat, citron, rostade morötter och friterad purjolök
TORSDAG
Köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
FREDAG
Korvstroganoff med potatispuré, bakad tomat och tortillachips
LÖRDAG
Palsternackssoppa
Lax med dragon och gräslökshollandaise samt rädisor
Banankaka med lime och kondenserad mjölk
SÖNDAG
Sparrissoppa
Coq au vin, tupp, varmrökt fläsk, champinjoner och rödvin
Blåbärscheesecake
EXTRA RÄTT
Räksallad med dillkräm, kokt ägg och potatissallad / 140 kr
MÅNDAG
Grillad oxbringa med rabarberchutney och fläderblomssky
TISDAG
Kycklinglår med thaisallad, ris och vitlökssky
ONSDAG
Torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
TORSDAG
Chili con carne med friterad tortillas och korianderyoghurt
FREDAG
Boeuf bourgogne, oxgryta, syltlök, champinjoner och varmrökt fläsk
LÖRDAG
Kantarellsoppa
Fiskgratäng, fisk, duschessepotatis och hummersås
Sockerkaka med karamelliserade nötter och vitchokladmousse
SÖNDAG
Tomatsoppa
Grillad kotlettrad med BBQ-sauce och majskolv
Glass med grädde, maräng och jordgubbar
EXTRA RÄTT
Getostpaj med picklade rödbetor och honungsrostade valnötter / 95 kr