Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 11.30 – 15.30
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
Vegetarisk lunch förbeställs en dag innan.
Vi ser gärna att avhämtning av lunch sker 11.30-12.00 eller efter 14.00
MÅNDAG
Persiljejärpar med gurka, lingon och gräddsås
TISDAG
Kycklinggryta med dragon, spetskål, vaxbönor och morot Roquefortsmaksatt pasta med fläsk, päron och rostade nötter
ONSDAG
Kokt kalv i dill
TORSDAG
Torskwallenbergare med citronsmör, ärtor, mos och lingon
FREDAG
SVERIGES NATIONALDAG
Sill, kokt ägg, gravad lax med hovmästarsås
Fläskytterfilé med skysås, pressgurka med persilja och bearnaisesås och rostad potatis
Jordgubbstårta
135 kr
LÖRDAG
Blomkålssoppa med tryffel
Sej med champagnesås och grönärtspuré
Flädermousse
SÖNDAG
Soppa på citronrostad spetskål
Kalvstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis
Rulltårtsbakelse
EXTRA RÄTT
Bookmaker toast /165 kr
MÅNDAG
Lasagne fylld med sparris, kalv och svamp
TISDAG
Kycklinggryta med dragon, spetskål, vaxbönor och morot
ONSDAG
Laxpudding med brynt smör och rå rörda lingon
TORSDAG
Gulasch med citron och kumminrostad potatis och vitlökssmaksatt yoghurt
FREDAG
Grillat kycklingbröst med tomat och gräslökskräm och rödvinssås
LÖRDAG
Grönärtssoppa
Gravad lax med hovmästarsås, rädisor, citron och färskpotatis
Hallonkaka
SÖNDAG
Sparrissoppa
Porterstek med sky, rostade morötter, gelé, kokt potatis och gurka
Chokladmousse
EXTRA RÄTT
Kräftsallad med gräslökskräm, kokt ägg och potatissallad / 140 kr
MÅNDAG
Wallenbergare med potatismos, brynt smör och rårörda lingon
TISDAG
Fisk och skaldjurslasagne med dillkräm
ONSDAG
Chili con carne på högrev med korianderkräm och tortilla
TORSDAG
Pannbiff med grönpepparsås, klyftpotatis och bakad tomat
FREDAG
MIDSOMMAR
Matjessill, gräddfil. gräslök, koktpotatis, sill, kokt ägg, gravad lax med hovmästarsås
Fläskfilé med BBQ och bearnaisesås
Jordgubbar och vispgrädde
LÖRDAG
Jordärtskockssoppa
Torsk med champagnesås, spetskål och friterad palsternackschips
Nöt och choklad bräck
SÖNDAG
Hummersoppa
Karré med skysås, böngroddar, blomkål, syrad gurka och sesamfrö
Rabarberpaj med vaniljsås
EXTRA RÄTT
Sparrispaj med picklade gulbetor, speck och örtsallad / 135 kr